Apple, ilk kulak üstü kulaklığı AirPods Max'i dudak uçuklatan fiyatıyla resmen duyurdu. Kulaklık, Türkiye'de 15 Aralık itibarıyla satışa sunulacak.

ABD’li teknoloji devi Apple, geçtiğimiz yıldan bu yana hakkında pek çok söylenti çıkan ilk kulak üstü kulaklık modeli AirPods Max’i resmen duyurdu. Hem tasarım dili hem de renk seçenekleri ile adeta “Ben Apple’ım” diye bağıran AirPods Max, fiyat etiketi ile ise pek çok Apple hayranına hayal kırıklığı yaşatabilir.

Apple, yeni AirPods Max için “Sihirli ve zahmetsiz AirPods deneyimini yüksek ses kalitesiyle buluşturarak kusursuz bir armoniye imza atıyor.” ifadelerini kullanıyor. AirPods Max’in öne çıkan özellikleri arasında ise aktif gürültü engelleme, adaptif ekolayzır, dinamik kafa izleme özellikli uzamsal ses, Aktif Gürültü Engelleme ile Şeffaf Mod arasında geçiş bulunuyor.



Tahmin edebileceğiniz gibi Apple, AirPods Max’te kulak içi AirPods modellerine kıyasla çok daha iyi bir ses deneyimi vadediyor. Şirket, kendi tasarımı 40 mm dinamik sürücülere sahip olduğunu söylediği AirPods Max için “Derin, zengin baslardan orta frekanslı seslere ve en temiz tizlere kadar her notayı benzersiz bir netlikle en doğru şekilde duymaya hazır olun.” ifadelerini kullanıyor.

Detaylar geliyor...


Apple; uzay grisi, gümüş, yeşil, gök mavisi ve pembe renk seçenekleri sunduğu AirPods Max için 5.699 TL fiyat etiketi açıklamış durumda. AirPods Max'in Türkiye'deki piyasaya çıkış tarihi ise 15 Aralık olarak açıklandı.