Firefox tarayıcısı Developer Edition

Geliştiriciler için inşa edilmiş tarayıcı

Betataki tüm geliştirici araçlarının yanı sıra çok satırlı konsol editörü ve WebSocket denetçisi gibi deneysel özellikler.

Final sürümü veya Beta Firefox ile aynı anda kullanabilmeniz için ayrı bir profil.

Web geliştiricilerine yönelik tercihler: Tarayıcıdan ve uzaktan hata ayıklama, koyu tema ve geliştirici araç çubuğu düğmesi gibi özellikler varsayılan olarak açık.




Pasif CSS

Firefox DevTools artık sayfada etkisi olmayan CSS tanımlarını gri ile işaretliyor. Bilgi simgesinin üzerine geldiğinizde CSS'in neden uygulanmadığına dair bir mesaj ve sorunu nasıl giderebileceğinize dair ipuçları göreceksiniz.



Firefox DevTools

Yeni Firefox DevTools güçlü, esnek ve üzerlerinde oynanmaya açık. Farklı tarayıcıları hedefleyebilen, React ve Ember ile yapılmış, sınıfının en iyisi bir JavaScript hata ayıklayıcımız da var.



CSS Grid’de ustalaş

Firefox, CSS Grid ile tasarım yapmak için özel olarak geliştirilmiş araçları içeren tek tarayıcı. Bu araçlarla grid’i görselleştirebilir, ilgili alan adlarını görebilir, dönüşümleri ön izleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsin.



Yazı tipleri paneli

Firefox DevToolsna yeni eklenen yazı tipleri paneli, geliştiricilerin, sayfadaki bir öğede kullanılan yazı tipleriyle ilgili tüm bilgilere kolayca ulaşmasını sağlıyor. Ayrıca yazı tipi kaynağı, ağırlığı, stili gibi önemli bilgileri de içeriyor.





DAHA FAZLA PROGRAM İNDİR









Kurulum: Setup açın ve next basıp yükleyin .

Tasarla. Kodla. Test et. Düzelt.

Firefox DevTools ile
sitelerini kur ve mükemmeleştir