TeamViewer

Popüler uzaktan bağlanma programlarından biri olan TeamViewer ile bulunduğunuz her yerden sisteminize veya herhangi bir bilgisayara uzaktan bağlanarak işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz. İş yaşantınızı veya günlük işlemleri kolaylaştıran, zorlandığınız kısımlarda yardım alarak çözüm sağlamanıza yardımcı olan ve birçok mesafe engelinde sizlerin hayatını kolaylaştıran bir yazılımdır. Kurulum gerektirmeyen, basit kullanım özelliğinde ve son sürümüyle sizlere en iyi hizmeti veren uzaktan bağlantı programıdır.

TeamViewer  Full katılımsız,Hiçbir ayarlama işlemleriyle uğraşmanıza gerek kalmadan masaüstü üzerinden programı çalıştırın ve gerekli ID ve Paralo bilgileriyle verilere erişim sağlayın. İster izleyin isterseniz de işlemler gerçekleştirin. Gerçek zamanlı ve 7/24 uzaktan destek sağlayın, kısıtlama ve sınırlama girişi olmayan, sınırsızca bağlantılar yapabileceğiniz bir yazılımdır. Türkçe dil desteğiyle de rahatlıkla programı kullanabilirsiniz. Katılımsız versiyonuyla sizlere sunulan TeamViewer’i güncel sürümüyle indirerek ücretsizce kullanmaya başlayabilirsiniz.

TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz. TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.

TeamViewer uzaktan yönetim, masaüstü paylaşımı, çevrimiçi toplantı, web konferansı ve bilgisayarlar arası dosya transferi gibi özellikleri bulunan bir yazılımdır. Vikipedi
Kurulum: programı indirerek,zipten çıkarın,ve Setupa,çift tıklayın, otomatik kurulacaktır.

NOT : Yazılımı kullanabilmek için iki tarafın cihazında da TeamViewer yüklü olması gerekir.