Son dönemin en popüler kripto para birimi Bitcoin, yükselişini sürdürüyor. Sanal para, hafta başında yakaladığı ivme ile rekor üstüne rekor kırıyor. Salı günü 62 bin dolar barajını aşan Bitcoin, hafta ortasında bir rekor daha kırdı. Kripto para birimi Çarşamba sabah saat saatlerinde 64 bin dolar barajını aştı.

Abone OL

Son dönemin en popüler kripto para birimi Bitcoin, büyümeye devam ediyor. Piyasadaki dalgalı değeri ile dikkat çeken sanal para, yeniden kırdığı rekor ile yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Bitcoin rekor üstüne rekor kırıyor !




Bitcoin’in son 24 saatteki yükseliş grafiği

Nisan ayında yakaladığı yükselişi sürdüren kripto para, ayın ikinci haftasında 64 bin dolar seviyesini aşarak rekorunu tazeledi.

Piyasanın en yüksek hacmine sahip Bitcoin, dalgalı seyrine devam ediyor. Dönem dönem yakaladığı artış ile yatırımcıları kendine çeken kripto para birimi, kazandırdığı kadar kaybettirmesiyle de meşhur hale geldi.

Genellikle yaşadığı yükselişin ardından hızla düşüşe geçen sanal para, her ne kadar yatırımcılarını bu haliyle tedirgin etse de bir numaralı adres olmaya devam ediyor.

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin Çarşamba saat 09:30 sularında 64.316 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’in geleceği hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce önümüzdeki günlerde 65 bin dolar barajını aşarak yeni bir rekora daha imza atar mı? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.