Samsung, geçtiğimiz yıl S20 serisine uygun fiyatlı Galaxy S20 FE modelini ekledi. Diğer modellere göre biraz daha ucuz olan bu telefon, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şimdi ise Koreli üretici S21 serisinde de bu stratejiyi uygulamaya hazırlanıyor. Zira Galaxy S21 FE, uygun fiyatlı amiral gemisi olarak önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak.

Abone OL

Galaxy S21 FE hakkında sızıntılar durmaksızın gelmeye devam ederken, bugün ünlü teknoloji analistlerinden Ross Young’da bu telefon hakkında konuştu. Ross Young; Samsung’un yaklaşmakta olan bu telefonunun ne zaman üretime geçeceğine dair sinyaller verdi. 

 

Galaxy S21 FE için geri sayım başladı

Bugüne dek söylediği pek çok şeyde doğruluk payı olan Ross Young; Galaxy S21 FE modelinin Temmuz ayından itibaren üretime gireceğini iddia etti. Bunun yanı sıra telefonun; gri, açık yeşil, açık mor ve beyaz olmak üzere dört renk seçeneğinde olacağına da dikkat çekti.



S21 FE boyut olarak S21’den daha küçük olacak


Samsung’un  yeni bütçe dostu modeli, tasarım olarak Galaxy S21 serisiyle benzerlik gösterecek. Raporlara göre bu telefon; 6.4 inç boyutunda delikli  bir ekranla gelecek. S21’den daha küçük olacağı öne sürülen cihaz, aynı zamanda 155.7 x 71.45 x 7.9 mm ölçülerinde olacak.

Cihazın kamera özellikleri hakkında şu an için çok fazla bilgi yok. Ancak ön kameranın 32 Megapiksel çözünürlükte geleceği kesin bilgiler arasında. Öte yandan S21 FE’nin 4.500 mAh pile sahip olacağı da yine çeşitli mecralarda ortaya çıktı.


Tanıtım tarihine gelecek olursak Galaxy S21 FE, muhtemelen Samsung’un 19 Ağustos tarihinde düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde piyasaya sürülecek. Bu telefon, tanıtıldıktan birkaç ay sonra ülkemize de gelecektir diye tahmin ediyoruz.


Peki sizler S21 FE hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncülerinizi bizimle paylaşın.