Bilgisayar Time

Samsung’dan yeni modellere Temmuz ayı güncellemesi! İşte tam liste

Ülkemizde ve dünyada milyonların tercih ettiği Samsung, diğer Android üreticileri gibi güncel telefonlarına güvenlik güncellemeleri sunuyor. Bu güncellemeler, cihazların siber dünyadan geri kalmayıp tehditlerden korunmasını sağlamakta. Samsung, temmuz ayı için üstüne düşeni yaptı ve daha fazla cihazına bu güncellemeyi vermeye başladı.

Abone OL

Samsung temmuz ayı güvenlik güncelleştirmesini bu cihazlara veriyor

Samsung bu güncellemeyi Haziran ayının sonunda dağıtmaya başladı. Güvenlik güncellemeleri eski olmayan cihazlar için dağıtılır. Eğer sizin Samsung cihazınız da üreticinin “eski” kavramına uymuyorsa aşağıdaki listede yer almalıdır.

Galaxy S10e
Galaxy S10
Galaxy S10+
Galaxy S10 5G
Galaxy S20
Galaxy S20
Galaxy S20+
Galaxy S20 Ultra
Galaxy S20 FE
Galaxy Note10 series
Galaxy Note10
Galaxy Note10+
Galaxy Note10 Lite
Galaxy Note20
Galaxy Note20 Ultra
Galaxy A31
Galaxy A52
Galaxy Z Flip
Galaxy Fold
Galaxy Tab Active 2
Galaxy Tab Active 3
Galaxy Tab A 8.0 (2019)

Listeye baktığımızda pek çok güncel ve aktif olarak kullanılan modelin olmadığını görüyoruz. Samsung ilerleyen günlerde bu listeye yeni modeller ekleyecek. Güncelleme yapılana kadar öncelik bu listedeki modellerde.

Güvenlik yaması nedir? Yüklemeli miyim?


Siber dünya çok hızlı ve günden güne yeni tehditler ortaya çıkıyor. Bu yüzden Google, her ay yeni güvenlik standartlarını yayımlıyor. Diğer Android üreticileri de bu yeni standartları güncel telefonları için yayımlayarak kullanıcılarını güvende tutar. Bu yüzden telefonunuza güvenlik yaması geldiyse mutlaka güncelleme yapmalısınız.

Peki sizin kullandığınız telefonun marka ve modeli ne ? Yorumlara yazınız.


Yorum Gönder

0 Yorumlar