Bilgisayar Time

Clubhouse, Afgan kullanıcıları için yaptığı hareketle dikkat çekti !



Bu haftanın başlarında
 Facebook, Afganistan’da yaşayan insanların hesaplarını kilitlemelerine yardımcı olacak güncellemeler getirdi. Popüler sosyal ses uygulaması Clubhouse da aynı şeyi yapıyor. 

Clubhouse kullanıcılarından Zaki Daryabi, sosyal medya platformlarından Twitter aracılığı ile Afganistan’daki kullanıcılar için gizlilik ayarlarında proaktif olarak bazı değişiklikler yaptığını duyurdu. Clubhouse, özellikle “aktif olmayan” kullanıcılar için fotoğraflarını ve biyografilerini gizleyecek ayrıca kişileri arama kısmında da hesapları bulmayı zorlaştıracak.

Abone OL

Clubhouse, Afganistan’daki kullanıcıların hesaplarından kişisel bilgileri kaldırdı !



Kullanıcılar daha sonra rahatça paylaşabilecekleri bilgileri geri ekleyebilecekler ve ayrıca hesaplarını “daha keşfedilebilir” hale de getirmek için desteğe ulaşarak istediklerini yapabilme yetkisine sahip olacaklar.

Clubhouse yaptığı tüm eylemlerin tekrardan düzeltilebilir olduğunu ve bu değişiklikler sonucunda kullanıcılarının takipçilerini etkilemeyeceğini belirtti. Clubhouse ayrıca, kullanıcıların güvenlik amacıyla gerçek isimler yerine takma ya da geçici isimler de kullanabilecekler.


Afgan kullanıcılarını ilgilendiren bu güncelleme, sesli sohbet uygulamasının beta versiyonundan çıkıp hizmetini herkese açmasının ardından en yakın zamanda geleceği belirtildi. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar