Merhaba , fare imleci indir , Mouse imleci indir ip bilgisayarınıza hoş bir görüntü katmak , arkadaşlarınıza hava atmak istiyorsanız bu havalı mouse imleci indir me dosyaları tam size göre. Sizler için 7 tane havalı fare imlecini derledik. Fare imleci değiştirme adımları sayfada bulunmaktadır.
Fare imleçleri, bilgisayarlardaki en önemli parçalardır. Özellikle bilgisayar başında fazla vakit geçiriyorsanız, sürekli aynı default fare imlecine bakmak canınızı oldukça sıkabilir. Fare İmleç değişikliğini hızlı ve basit bir şekilde yapabileceğiniz gibi aynı zamanda web de gezinirken daha da iştahlı olacaksınız. Ayrıca DIM v4 | TechnoBlue indirme linki de burada

Kurulum Hakkında Bilgi Almak için Sayfanın en altındaki videoya bakabilirsiniz 

Fare imleci indir ücretsiz indirme linkleri .

Fare imleci indir 


1. Breeze Cursors




Orijinal Windows imlecine benzetebileceğimiz Breeze , Siyah ve beyaz olarak kullanabileceğiniz oldukça şık duran imlecin boyutu da gayet yerinde olmasıyla web de kolaylıkla gezinebileceğiniz bir imleç.

2. Breeze-Hacked


Teknoloji , mavi rengi ve hacker ilgi kişilerin sevebileceği şık ve ve güzel bir imleç. Ayrıca oldukça da popüler olan bu imleç sıklıkla kullanılır .

3. Evo




Bilgisayar imleçlerinde belki de en popülerlerinden biri olan bu fare imleci sade olmasıyla da dikkat çekiyor.  Evo, üçgen olan muazzam şekliyle iştah açıyor. Çoğu kişinin de kullandığı bu imleç bilgisayarınıza ayrı bir hava katacak.

4. VS Cursors versiyon 3


Mac işletim sisteminin imlecine benzeyen bu fare imleci gerçekten kibar ve naif duruyor. Sizde kibar ve sade imleç kullanmayı seviyorsanız  bu fare imleci tam size göre.

5. Night Diamond v3.0


8 farklı renk seçeneği ile harika ve popüler bir imleç olan Night Diamond renkli imleç sevenler için harika bir seçenek. Bir zamanla benim de kullandığım Night Diamond imlecini indirmenizi tavsiye ederim.

6. Tehlise


Kıvrak şekliyle oldukça di    kkat çeken Tehlise , Seveceğinize inandığımız imleçlerden biri olan bu imleç , beyaz ve siyah olarak da kullanılabiliyor.


7. Crystal Clear


Default Windows imlecine benzetebileceğimiz Crystal Clear, Siyah ve beyaz olarak kullanabileceğiniz oldukça şık duran bir imleç.


Oyun oynamayı ve turuncuyu seven kişilerin bayılacağı sevebileceği şık ve ve güzel bir imleç olan Overwatch içindeki farklı tasarımla öne çıkıyor . Ayrıca oldukça da popüler olan bu imleç sıklıkla kullanılır . 



9. Oreo






Şirin bir fare imleci olan Oreo ilgili kişileri kendine çeken bir imleçtir. Bu imleç bilgisayarına tatlı bir hava katacak.




10. Windows 11'i konsept alan imleç




Windows 11'in default imlecinden daha güzel olan bu imleç kesinlikle bilgisayınızda hoş duracak. özelliklede windows 11 kullanıyorsanız . Ayrıca imleçin Beyaz ve siyah hali bulunmaktadır ,istediğinizi indirebilirsiniz.



11. Material Design 






Renkli ve şirin kişiliğiyle çoğu kişinin bayılacağı bu fare imleci kesinlikle harika. Siyah ve Beyaz seçeneği olan bu imleç bilgisayarınıza farklı bir hava katacak.




12. DiamOS 








Şık bir fare imleci olan DiamOS siyah rengini sevenleri kendine çekecektir.  Beğenme olasılığınız yüksek olduğu bu imleç bilgisayarına hoş bir hava katacak.


Fare imleçlerini Nasıl Kurarsınız ? :

Saniye sonra asıl sayfaya gideceksiniz.

Lütfen Bekleyiniz