truck simulator ultimate apk

Ultimate Truck Simulator v1.0.0 PARA HİLELİ APK, kamyon sürme, simülasyon ve açık dünya türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Sir Studios firmasının üstlendiği Android platformuna yeni giriş yapan oyunlardan birisidir. 

Truck Simulator : Ultimate APK v1.0.2 İndir – TÜRKÇE, Zuuks Games tarafından geliştirilen bir android tır simülasyon oyunudur.



Bildiğiniz gibi Zuuks Games daha önce Bus Simulator Ultimate oyunuyla Türkiye’deki mobil sektöründe 250 milyondan fazla oyuncunun dikkatini çekmişti. Bu kez otobüs yerine tır simülatörü yapmaya karar vermişler. Üstelik oyunda hem simülasyon hem de tycoon özellikleri yer alıyor. Truck Simulator: Ultimate APK yerli yapım olarak oldukça kaliteli bir iş olarak karşımıza çıkıyor. Hep birlikte incelemesini yapalım şimdi.

Truck simulator ultimate apk Özellikleri:

  1. Çok oyunculu sezon sistemi yer alıyor oyunda. İster ortak kargo taşıyın, ister yarışlara katılın. Tamamen ücretsiz bir multiplayer deneyimi sizi bekliyor.
  2. 100’den fazla şehir içeren bir harita mevcut. Oldukça büyük bir harita diyebiliriz. Kargo çeşitliliği de yeterli düzeyde.
  3. Nakliye borsasını takip ederek, gerçek hayatta olduğu gibi ihalelere katılarak daha yüksek kazançlar elde edebiliyorsunuz.
  4. Tycoon içerikleri var demiştik. Kendi şirketinizi oluşturup yönetebiliyorsunuz.
  5. Çalışanlarınızı işe alıp maksimum kazanç elde edebiliyorsunuz.
  6. Ofislerinizi dilediğiniz şehirde açın ve tasarlayın.
  7. Tırların ve kamyonların modifiye seçenekleri de mevcut. Lamba, koruyucu demirler, korna, kokpit ışıkları gibi birçok seçenek mevcut.
  8. 32’den fazla kamyon ve tır bulunuyor oyunda. Para kazandıkça ve seviye atladıkça hepsine erişebileceksiniz.
  9. Sadece Avrupa kamyonları değil Amerikan tırlarını da kullanabiliyorsunuz oyunda.
  10. Farklı bir düşünce olarak oyunda, ikinci el tır da satın alabiliyorsunuz.
  11. Bir mobil oyuna göre oldukça detaylı kokpit tasarımları mevcut.
  12. Dinlenme tesisleri oyuna gerçekçilik katmak açısından oldukça iyi düşünülmüş. Üstelik bu tesislerde mola esnasında yiyecek ve içecek siparişi de verebiliyorsunuz.
  13. DLC mod sistemiyle bahsettiğim gibi üçüncü taraf içerikleri oyuna entegre edebileceksiniz.
  14. Tamamen %100 yerli yapımı, Türkçe ara yüz ve Türkçe seslendirme mevcut.
  15. 250’den fazla radyo istasyonu ile oyunu oynarken yollarda radyo dinleyebilirsiniz. (İnternet gerektirecek)
  16. Gerçekçi hava durumu, gece gündüz döngüsü, köyler, şehirler ve daha birçok özellik sizleri bekliyor.

Truck Simulator : Ultimate  APK:

  • - versiyon: 1.0.1
  • - Boyut: 801.91 MB
  • - Fiyat: ücretsiz
  • - Root gerekli: Gerek yok
  • - Uygulama İçi Satın Alma Sunuyor: hayır
  • - Fiyat: ücretsiz

Truck Simulator : Ultimate Mod Apk 1.0.1 [Sınırsız para] Özellikler:

Truck Simulator : Ultimate şık Truck Simulator : Ultimate Mod APK 1.0.1 Özellikler:

Güçlü para birimi kullanımı

250 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Bus Simulator : Ultimate yapımcılarından yepyeni Truck Simulator : Ultimate.Simulation ve Tycoon dünyada ilk kez tek bir oyunda birleştirildi. Şirketinizi kurun, çalışanları işe alın, işinizi büyütün. filo. Dünyayı bir uçtan diğer uca dolaşırken yolların kralı olun. Minimum sistem gereksinimleri️Truck Simulator için sistem gereksinimleri: Ultimate: Android 7.0 veya üstü ve en az 2GB bellek. Diğer cihazları kullanan oyuncular oyunu düşük ayarlarda oynamayı deneyebilirler. Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Kanada, Rusya, Almanya, İtalya, Fransa, İspanya, Hollanda, Türkiye, Güney Kore, Japonya gibi dünyanın önde gelen ülkelerinde şirketinizi kurun, Brezilya, Azerbaycan ve dünyanın en büyük lojistik şirketi haline geldi.Truck Simulator Oyun Özellikleri- Multiplayer sezonu. Ortak kargo taşıyabilir veya

 yarışlara katılabilirsiniz. Yepyeni bir çok oyunculu deneyim sizi bekliyor. - 100'den fazla şehirde çok çeşitli kargoları taşıyın - Yük stoklarındaki açık artırmalara katılın ve daha yüksek karlar kazanın - Kendi işinizi yönetin - Kendi kamyon filonuzu kurun - Çalışanları işe alın ve şirketinizi yönetin maksimum kazanç- Ofislerinizi istediğiniz gibi tasarlayın- Kamyonlarınızı lambalar, Tampon, korna, kokpit ışıkları ve daha fazla modifikasyon seçeneği ile güncelleyin- 32+ Muhteşem Kamyon- Amerikan Kamyonları ve Avrupa Kamyonları ile oynayın- İkinci El Kamyon Pazarı- Ayrıntılı Kokpitler- Dinlenme alanları . Artık dinlenme alanlarında yiyecek ve içecek siparişi verebilirsiniz. - DLC mod sistemi - 25'ten fazla dil desteği - 250'den fazla radyo istasyonu - Otoyol Ücretli yollar - Gerçekçi Hava Durumu - Köy, Şehir, Otoyol yolları Daha fazla özellik eklenmeye devam edecek!




Yeni Çıkan Kamyon oyunudur. Truck Simulator Ultimate, tüm oyuncuları sanal bir kamyonun sıkı kontrolüne sokan bağımlılık yaratan bir sürüş oyunu türüdür. Çok çeşitli Avrupa yollarında araba sürme ve mümkün olduğunca çok görevi tamamlama şansınız burada. Aynı zamanda sizi bekleyen bir sürü gerçekçi görevi tamamlamayı...