Farming Simulator 22 Full


Farming Simulator 22,yani fs 22 seri tarihinde yüksek düzeyde özgürlük sunan envai çeşit içeriğiyle geri dönüyor! Türünün en iyisi çiftlik oyununda yok yok! Mevsimsel döngülerin dahil edilmesiyle oyunda yalnızca tarımla ilgilenmeyecek artık ormancılık ve hayvancılık da yapabileceksiniz. Çiftliğinizi Amerika, Avrupa gibi iki farklı ortamında deneyimleyebilir… 100’lerce tarım aracı, 400’den fazla aletin emrinizde olduğu Fs22‘de acemi bir çiftçi rolüne bürünün. İnşa ettiğiniz çiftliğinizi tek veya çok oyunculu modda çalıştırın. İşinizi çalışanlarınızla imece usulü hallederek topraklarınızın büyümesini sağlayın.
FS 22 indir piyasanın en çok tercih edilen , indirilen ve sevilen oyunlarından biridir. Farming Simulator oyununu aşağıdaki bağlantılardan indrebilirsiniz.


FM 2022, En gelişen oyun modları ile çiftliğinizi kurun yaz ve ya kış diye düşünmeyin
her koşulda, kendi tarlanızı ekin, ve mahsüller üreterek satıp, çiftliğinizi büyütün, FM 22
Yeni araç ve dozer biçer döver, makinaları 2022 daha güçlü ve son teknolojili, simülasyonda
yerinizi alıp, çiftliğinizi en iyi görünüm ve popülerliğe yükseltin. Türkçe yama, gerekmez resmi Türkçedir.



Farming Simulator 22 İndir

3 farklı Amerikan ve Avrupa ortamında modern bir çiftçinin rolünü üstlenin. Tarım, hayvancılık ve ormancılığa odaklanan çok çeşitli çiftçilik işlerini üstlenin, 100’den fazla gerçek tarım makinesine ait 400’den fazla makine ve alet dahil. Yeni makine kategorileri, ekinler ve mekanikler oyun deneyimine katkıda bulunuyor. Çiftliğinizi çok oyunculu modda arkadaşlarınızla birlikte yönetin ve topluluk tarafından oluşturulan çok sayıda ücretsiz modifikasyonlarla çiftliğinizi büyütün.

Farming Simulator 22 PC Minimum Sistem Gereksinimi:

– Windows 10 ve 11 x64 Bit
– Intel Core i5-3330+ ve ya AMD FX-8320+ en az: İşlemci Hızı
– NVIDIA GeForce GTX 660+ ve ya AMD Radeon R7 265+ Ekran Kartı
– 8 GB +RAM ve üstler.
– 35 GB+ hdd Alanı
– DX 11+ Sürüm