Instagram aero indir



Görsel tabanlı bir sosyal ağ platformu olarak İnstagram, ürün veya hizmetlerinizi fotoğraf veya videolarla sergileme yeridir. Uygulamada, fotoğraflar, videolar, hikayeler, canlı videolar ve daha uzun videolar için IGTV gibi çok çeşitli içerikler paylaşılmaktadır. 

2022 yılı itibari ile İnstagram aylık 1,44 milyar aktif kullanıcıya ulaşmaktadır. Son verilere göre toplam kullanıcı sayısı 2 milyarın üzerindedir. İnstagram sosyal medya alanında 2022 yılı itibari ile 1 numaralı sosyal medya uygulaması olmuştur. Sadece hesabınızı oluşturun ve tüm arkadaşlarınız, en sevdiğiniz ünlüler, aktörler, sporcular, şarkıcılar, gruplar ve tüm dünya ile bağlantı kurabilirsiniz. Mutlu anlarınızı onlarla paylaşabilirsiniz. Günümüzde mevcut olan en iyi eğlence kaynağıdır. Mutlaka ilgi alanlarınızla ilgili sayfalar bulacaksınız. 

İnstagram'da keşfedilecek çok şey var. Ancak cihazınıza herhangi bir medya indirememeniz, can sıkıcı reklamlar, videoları ileri geri sarma, hızlandırma, yavaşlatma vb. aksiyonlar yapamama gibi bazı dezavantajları vardır. Geliştiriciler bu özellikleri resmi sürümde sağlamamaktadır. Ancak tüm bu bahsedilen özellikler de dahil olmak üzere birçok ekstra özelliği olan bir Insta versiyonu var ve adı da Insta Aero.

aero insta indir


InstaAero, Instagram'ın değiştirilmiş (modifiye edilmiş) bir versiyonudur. Kullanıcılara çok kullanışlı olan ve resmi Instagram'da bulunmayan daha fazla özellik vermek için geliştirilmiştir. Medya dosyalarını indirme, video arama, reklamları kaldırma, uygulama içi tarayıcı vb. birçok özelliklerle birlikte gelir. Gizlilikle ilgili pek çok ayar bulunur ve güvenlidir. 

 Aero Insta birçok renk çeşidiyle gelir: Koyu Yeşil, Koyu Kırmızı, Koyu Mavi, Koyu Beyaz, Koyu Altın ve Ekstra Koyu. Diğer tüm Insta mod'larından daha fazla özelliğe sahiptir ve daha kararlıdır. Ayrıca, yüklemek için resmi uygulamayı kaldırmanız gerekmez. Her iki uygulamayı da sorunsuz kullanabilirsiniz.

instgram aero indir

Aero Insta'nın özellikleri aşağıda listelenmiştir;
• Medya Dosyalarını İndirin,
• İndirmeleri Kullanıcı Adına Göre Böl,
• Görülen Mesajları Gizle Durumu,
• Yazma Durumunu Gizle,
• Hikâye Görülme Durumunu Gizle,
• Canlı Görünüm Durumunu Gizle,
• Bir Parola ve Zaman Aşımı Belirleyin,
• Reklamları devre dışı bırak,
• Fotoğrafları Maksimum Kalitede Paylaşın,
• Önerilen Arkadaşlar Bölümünü Kaldır,
• Uygulama İçi Tarayıcı,
• Analytics'i devre dışı bırak,
• Sınırsız Hesap Ekle,
• Aşağıdaki Bilgileri Etkinleştir,
• Videoları Hızlı İleri veya Geri Sarma,
• Her Zaman Ses Açık,
• Otomatik Hikaye Atlamayı Devre Dışı Bırak,
• Yükleme Kalitesini Artırın,
• Beğenilen Gönderileri Kaldır,
• Otomatik Video Oynatmayı Etkinleştir/Devre Dışı Bırak,
• Fotoğrafları Yakınlaştır,
• Sohbet Arka Plan Rengini Özelleştir… Bu ve benzeri daha yüzlerce özellik Insta Aero ile birlikte gelir. Sürekli güncellenen ve geliştirilen bir uygulamadır.



Detaylı Özellikler

Özellikler hakkında daha detaylı bilgiye aşağıdaki kısımdan madde madde ulaşabilirsiniz. 

 Medya Dosyalarını İndirin Instagram fotoğraf, video ve hikaye indirme seçeneğine sahip değildir. Ve arkadaşlarımızla paylaşmak veya indirmek istediğimiz birçok harika resim ve video ile karşı karşıyayız. Ama resmi uygulamada video indirme işlemini yapamıyoruz. Bu nedenle, Insta MOD'da geliştiriciler herhangi bir medyayı indirme seçeneğini eklediler. Sağ alt köşede bir indirme düğmesi göreceksiniz. Medyayı indirmek için buna dokunun. Ayarlarda “İndirmek için Üç Dokunma” seçeneğini de etkinleştirebilirsiniz. Gönderiye üç kez dokunmak, onu otomatik olarak indirecektir. 

 İndirmeleri Kullanıcı Adına Göre Böl 

Bu özellik videoları indirdikten sonra en önemli özelliktir. Her kullanıcı hesabı için otomatik olarak alt klasörler oluşturur ve indirilen medya dosyasını ilgili klasörlerine kaydeder. Hangi dosyanın hangi klasörde olduğunu her zaman bilirsiniz. İndirilen herhangi bir dosyayı bulmanızı kolaylaştırır. 

 Insta'yı kilitleme

 Uygulamayı bir parmak izi veya PIN kullanarak kilitlemek için bir şifre oluşturabilirsiniz. Bu işlem hesabınızı istenmeyen erişimlerden koruyacaktır. Telefonunuzun kilidini açtıktan sonra bile uygulamayı sizden başka kimse açamaz. Ayrıca bir zaman aşımı ayarlayabilirsiniz. Zaman aşımına girdiğiniz süre sona erdiğinde uygulama kilitlenir. 

 Reklamları devre dışı bırak

 Insta'da birçok reklam türü vardır. Hikayelerde, videolarda ve gönderilerde görünürler. Hiçbir yer reklamsız değildir. Ancak bu MOD'da reklamları devre dışı bırakabilirsiniz. Herhangi bir kesinti olmadan videlarınızın ve hikayelerinizin keyfini çıkarın. 


instagram aero apk indir


 Uygulama İçi Tarayıcı 

Resmi Insta'da bir bağlantı açtığınızda, cihazda yüklü olan tarayıcıda açılır. Ancak AeroInsta'nın uygulama içi tarayıcısı vardır. İçindeki bağlantıları açar ve sizi başka bir tarayıcıya yönlendirmez. Bu özelliği etkinleştirebilir/devre dışı bırakabilirsiniz. Bu işlem kendi tarayıcınızın güvenliği içinde önemlidir. 

 Aşağıdaki Bilgileri Etkinleştir 

Birinin profilini açtığınızda, sizi takip edip etmediğini bilemezsiniz. Bu bilgiyi öğrenmek için profil sekmenize gitmeli ve ardından takipçi listesini kontrol etmelisiniz. Uzun bir süreç ama sorun değil. Insta Aero'da Aşağıdaki bilgileri etkinleştirin. Bu işlem başkalarının profillerine sizi takip edip etmediklerini gösteren bir alan eklemektedir. 

 Video Oynatma Aramasını Etkinleştir 

Resmi sürümde bir videoyu ileri veya geri saramazsınız. Bir videonun başlangıcını kaçırırsanız, izlemek için yeniden başlamasını beklemeniz gerekir. Çok sinir bozucu ve sıkıcı bir durum. Bu nedenle InstaAero’ya, video oynatma arama özelliği eklendi. Videoya dokunup basılı tutun, ardından videoyu herhangi bir konuma, geriye ve ileriye hızlı sarmak için sola ve sağa kaydırın. Gerçekten çok faydalı bir özellik.

 Otomatik Hikaye Atlamayı Devre Dışı Bırak 

Resmi uygulamada hikayeleri izlerken, belirli bir süre sonra otomatik olarak diğerine atlar. Bazen özellikle hikayede yazılı bir metni okuduğumuz zaman canımızı sıkıyor. Bu MOD'da otomatik atlamayı devre dışı bırakabilirsiniz. Böylece bir hikayeyi okumak için yeniden açmanıza gerek kalmaz. 

 Sohbet Arka Planını Özelleştir 

Tüm sohbetlerde aynı arka plandan sıkıldınız mı? Sonra değiştir. Daha keyifli hale getirmek için çeşitli özelleştirme seçenekleri elde edersiniz. Arka plan rengini özelleştirebilirsiniz. Tek bir renk veya gradyan rengi kullanın. Renk girişi için RGB, HSV ve HEX kodunu destekler. Arka plan için bir resim de kullanabilirsiniz. Bu özellik ile birlikte tıpkı Whatsapp yada Telegram gibi mesajlarınızın arka planlarını özelleştirebilirsiniz. 

 Fotoğraf Yakınlaştırmayı Etkinleştir 

Insta'da uygun bir yakınlaştırma işlevi olmaması, sınırlamalarından biridir. Bir resmi yakınlaştırmak için iki parmağınızla birlikte zahmetli bir şekilde büyütmeye çalışırsınız ve tek parmağınızı kaldırdığınız anda resim orijinal durumuna geri döner. Bu MOD'da, kayan pencerede açmak için resme dokunup basılı tutabilirsiniz. Resmi kolayca yakınlaştırabilirsiniz ve geri düğmesine basana kadar uzaklaştırmaz.

 İzlenen/Beğenilen Gönderileri Kaldır 

Daha önce gördüğünüz bir gönderiyi tekrar görmek istemiyorsanız, bu özelliği ayarlardan etkinleştirebilirsiniz. Besleme ekranında bir daha aynı gönderi görünmeyecektir.

 Çevrimiçi Durumu Gizleme 

Bir hayalet olmak ve başkalarının mesajlarını, hikayelerini okumak/izlemek ve onlara haber vermeden yaşamak mı istiyorsunuz? Aero Insta'da mesajın görülme durumunu, hikayenin görülme durumunu, yazma durumunu ve canlı izleyici durumunu gizleyebilirsiniz. Mesajlarını ve hikayelerini gördüğünüzü bilmeyecekler.

 Fotoğrafları Maksimum Kalitede Yükleyin

 Instagram, yüklediğiniz fotoğrafları kırparak sıkıştırır. Tam boyutta yükleyemezsiniz. Insta Aero, sıkıştırmayı devre dışı bırakmanıza izin verir. Resmi kırpmadan maksimum kalitede yükleyebilirsiniz. 

 Analytics'i devre dışı bırak 

Uygulamanın herhangi bir veri bilgisi toplamasını istemiyorsanız, analizleri devre dışı bırakabilirsiniz. Analitiğin günlük uygulama içi etkinliklerinizden veri toplamasını kısıtlayacaktır. 

 Otomatik Video Oynatmayı Etkinleştir/Devre Dışı Bırak

 Resmi Instagram'da küçük videolar otomatik olarak oynatılıyor ve IGTV videoları kısa bir süre oynatıldıktan sonra duruyor. O zaman manuel olarak oynamanız gerekir. Bu Insta MOD'da, videoları uygun gördüğünüz şekilde otomatik veya manuel olarak oynatma seçeneğine sahip olursunuz. Bazı kullanıcılar videoları manuel olarak oynatmayı tercih ederken, diğerleri diğer yolu tercih eder. 

Aşağıda kurulum işleminin tüm adımlarını açıkladık. AeroInsta'yı cihazınıza başarıyla kurmak için tüm adımları okuyun ve uygulayın. 

Bu gönderideki indirme düğmesini kullanarak Insta Aero APK'sını indirin. APK indirildikten sonra dosya yöneticisine gidin ve indirme klasörüne veya indirildiği yere gidin. APK'ya dokunun. Play Store dışından ilk kez APK yüklüyorsanız, bilinmeyen kaynaklardan uygulamaların yüklenmesine izin vermelisiniz. Ayarlar >> Güvenlik'e gidin. “Bilinmeyen Kaynaklardan Uygulamaları Yükle” seçeneğini etkinleştirin.

 Ardından APK'yi açın ve yükle düğmesine dokunun. 

Yükleme işlemini başlatacak ve tamamlanması birkaç saniye sürecektir. 

Kurulumdan sonra uygulamayı açın, hesabınızı oluşturun ve özelliklerinin keyfini çıkarın. 

 

Sıkça Sorulan Sorular-Cevaplar

 Resmi Instagram'ı kaldırmam gerekir mi? İki tür InstaAero vardır: Klonla ve Klonlamayı Kaldır. Unclone sürümünü yüklemek için resmi sürümü kaldırmanız gerekir, ancak klon sürümünde durum böyle değildir. Resmi Instagram ile birlikte kullanabilirsiniz.

 FB kullanarak giriş yapabilir miyim?

 Hayır. Insta Aero, FB hesabını kullanarak oturum açmayı desteklemez. 

 Aero Insta'yı yüklemek güvenli midir? Evet. AeroInsta'nın kurulumu güvenlidir. Rootsuz ve kötü amaçlı yazılım içermeyen bir uygulamadır. 

 IGTV videolarını indirebilir miyim? Evet. IGTV videolarının yanı sıra hikayeler ve videoları indirebilirsiniz.


Instagram Aero APK İndirme Linkleri :

BİLGİ : Uygulamayı indirmek için normal İnstagram uygulamasını silmenize gerek yoktur. 
Uygulamayı yükleyip giriş yaptıktan sonra uygulamayı kapatıp açınız.
Uygulamanın farklı renk seçenekleri vardır istediğinizi seçebilirsiniz.