blender indir

Blender İndir Son Sürüm

Blender İndir kullanımı oldukça basittir. Çizdiğiniz karakter, nesne, gölge silüetlerin pürüzlü yanlarını (kontur…) tasarımlarınızı renklendirip şekillendirebilir. Bunun yanı sıra Blender programıyla yalnızca iki tıklamada birden fazla etkileşimli ilkel öge tasarımlar oluşturunuz. eğitim setleri ile kolayca sizde, blender programını kullanmaya hazırmısınız, crack gerekmeden. setupla yükleyip, hayalinizle çizimlerinizi oluşturun ayrıca blender indir uygulamasında 3 boyutlu modelleme, animasyon ve interaktif tasarımlar için geliştirilmiş olan Blender GNU GPL lisansı ile dağıtılıyor. Tüm işletim sistemleri için ayrı ayrı hazırlanmış versiyonları da bulunuyor.


Blender, imkansızı yaratmanıza olanak tanıyan, bir modelleme programıdır. Blender, sektörün önde gelen 
Maya & 3D Studio Max programları ilede uyumlu.. Sunmuş olduğumuz bu programla, animasyon çizimler yapabilir, ince ayrıntılarla hazırladığınız çizimleri hareket eden bir tasarım eserine dönüştürebilir.. Blender ile yapmış olduğunuz projeyi, içerdiği özel teknolojik araçlarla bölebilir, yeniden düzen verebilir, var olan kusurları ortadan kaldırabilir… çoklu modül kullanımı bulunmakta.



Blender indir; tüm büyük işletim sistemlerinde desteği sağlanan ve GNU lisanslamasıyla her türden kullanıcıya özgür bir ortam sağlayan bu alternatif yazılım, üç boyutlu gerçek modellemeler yapabileceğiniz, karmaşık görünmesine rağmen kısa süre içerisinde rahatlıkla kullanabileceğiniz, profesyonel benzerlerini aratmayan bir araç.

Blender İndir Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8,8.1, ve 10 (64-bit) gerek
  • Ram: 4 yada 16 gb ve üst sürüm.
  • İşlemci: Çift ya da Dört Çekirdekli 2 GHzCPU
  • OpenGL 3.3 ile uyumlu GeForce 400 :Ekran Kartı

Blender İndir Örnek Görüntüler




Blender İndirme Linkleri - Windows - Mac