Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden OnePlus, pazar payını artırmak amacıyla ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bu çerçevede marka, yakın zamanda tanıtılacak olan yeni Android amiral gemisi olan OnePlus 12R modelini meraklılarıyla buluşturacak. Beklenen OnePlus 12R modeli, Geekbench performans testinde görüntülendi.

OnePlus 12R, Geekbench Veri Tabanında

Geekbench, bir cihazın işlemci ve bellek performansını test etmek için kullanılan bir yazılımdır. Bu yazılım, cihazın gerçekleştirdiği işlemlerin hızını ve verimliliğini ölçer ve cihaza bir performans puanı verir.

Geekbench'te OnePlus 12R modeli, CPH2611 model numarasıyla listelenmiş ve tekli çekirdekli testte 1554, çoklu çekirdekli testte ise 4484 skor elde etmiştir. Rapora göre, cihaz gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak.

Amiral gemisi, 16 GB RAM ile donatılacak ve Android 14 işletim sistemi üzerinde çalışacaktır. Şu an için dışında bilgi bulunmasa da, daha önce sızan bilgilere göre OnePlus 12R modeli, 6.78 inç boyutunda LTPO AMOLED ekran, 2480 x 1264 piksel çözünürlük, 120 Hz yenileme hızı, 100W hızlı şarj destekli 5000 mAh kapasiteli bir batarya gibi özelliklere sahip olacak.

Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni Android amiral gemisinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.