Dünyanın önde gelen teknoloji devi Honor'un merakla beklenen amiral gemisi Magic 6 Pro, geçtiğimiz günlerde bir takım sızıntılarla gündeme gelmişti. Şimdi ise cihaz, IMDA sertifikasını alarak lansmanının yakın olduğu sinyalini verdi. Peki Honor'un yeni gözdesi Magic 6 Pro'nun bize sunacağı özellikler neler? İşte Magic 6 Pro'nun teknik özelliklerine dair tüm detaylar.

Honor Magic 6 Pro'nun Kamerasıyla Hayrete Hazır Olun!

Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2024, bu ayın sonunda gerçekleşecek ve teknoloji dünyasının devlerinin yeni ve heyecan verici ürünlerini sergileyeceği bir platform haline gelecek. Honor, MWC 2024'te sahne alacak ve Magic 6 serisinin bir parçası olan yeni akıllı telefonlarını tanıtacak. Bugün IMDA'de BVL-N49 model numarasıyla görücüye çıkan Magic 6 Pro, şirketin cihazı çok sayıda ülkede satışa sunacağını gösteriyor.

Magic 6 Pro, gizlenen özelliklerini gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Cihazın, 6,8 inçlik dev bir ekranla geleceği öğrenildi. Bu ekran, FHD+ çözünürlük ve 120Hz'lik yenileme hızına sahip OLED LTPO teknolojisini bünyesinde barındıracak. Ekranın üst kısmında, 50 Megapiksel + ToF kombinasyonuna sahip bir kamera yer alacak. Arka tarafta ise ana kamera olarak 50 Megapiksellik bir sensör kullanılacak. Cihazın kamera sistemi, 100X'e kadar yakınlaştırabilen 108 Megapiksel periskop telefoto kamera ve 50 Megapiksellik ultra geniş açılı lensle tamamlanıyor.

Honor Magic 6 Pro'nun kasasının içinde, 5600 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. Bu pil, 80W hızlı şarj desteğiyle destekleniyor. Performans tarafında ise Qualcomm'un en güçlü işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3'ün gücünden yararlanacak olan Magic 6 Pro, tüm bu donanımı MagicOS 8.0 işletim sistemiyle kontrol edecek. RAM ve depolama seçenekleri henüz kesinleşmemiş olsa da cihazın 16GB'a kadar RAM ve 1TB'a kadar depolama alanı sunacağı söyleniyor.

26 Şubat'ta başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi 2024'te tanıtılacak olan Honor Magic 6 ailesi, hem tasarımı hem de performansıyla teknoloji meraklılarını fazlasıyla heyecanlandıracağa benziyor. Peki siz Honor Magic 6 Pro'yu nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.