Son zamanlarda Amerika ve Avrupa pazarlarına giriş yapan OnePlus 12R modeli, maalesef bir geri çağırma sürecine girmiş durumda. OnePlus, yaptığı açıklamada, 12R modelinin 256 GB'lık versiyonu için ücret iadesi yapacağını duyurdu.

OnePlus 12R: Geri Çağırma Süreci

OnePlus Başkanı Kinder Liu tarafından yapılan açıklamada, yeni modelde UFS 3.1 teknolojisinin kullanılmasına rağmen duyurularda hatalı olarak UFS 4.0 ifadesinin kullanıldığı doğrulandı. Şirket, bu aldatıcı reklam uygulaması nedeniyle kullanıcılarına iade hakkı tanıyor.

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan şirket, "OnePlus 12R 256 GB varyantını satın aldıysanız ve telefonunuzdaki dosya sistemi türü hakkında bilgi almak istiyorsanız, lütfen normal kanallardan Müşteri Hizmetlerimizle iletişime geçin. 16 Mart 2024 tarihine kadar size geri ödeme işlemleri de dahil olmak üzere sonraki adımları anlatabilecekler. OnePlus 12R'nin cihazlarımızla ilgili yüksek beklentilerinizi karşılayacağından ve kullanımınızda sizi tatmin edeceğinden eminiz. Ancak aynı zamanda hızlı hareketimizin, size ve Topluluğumuza verdiğimiz değeri göstermesini ve bize olan güveninizin tazelenmesine yardımcı olmasını ümit ediyoruz." ifadelerini kullandı.

256 GB kapasiteye sahip OnePlus 12R sahibi kullanıcılar, geri ödeme başvurusu yapmak için OnePlus Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçebilirler. İade süreci 16 Mart 2024 tarihine kadar geçerli. Bu arada, OnePlus 12R'nin teknik özellikleri de aşağıdaki gibidir:

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.