Dijital oyun endüstrisinin önde gelen oyun mağazalarından biri olan Epic Games Store, uzun soluklu ücretsiz oyun dağıtma geleneğini sürdürüyor ve her hafta oyun severleri heyecanlandıracak yeni oyunlar armağan ediyor. Platform, bu uygulama sayesinde milyonlarca yeni kullanıcıya ulaşmayı başardı. Bu hafta da Epic Games Store'un ücretsiz oyun kampanyası devam ediyor. İşte Epic Games Store'un 28 Mart'ta ücretsiz olarak sunacağı oyun...

Epic Games Store 28 Mart Ücretsiz Oyunu

Epic Games Store, geçtiğimiz haftalarda Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve gibi sevilen oyunları oyunculara ücretsiz olarak sundu. Bu hafta ise platform, macera türündeki bir oyunu oyuncuların beğenisine sunuyor.

Epic Games Store, Islets adlı macera oyununu oyunculara ücretsiz olarak dağıtıyor. Platform oyunlarına meraklı olanlar için mutlaka göz atılması gereken bu yapım, 4 Nisan saat 18.00'e kadar oyuncuların kütüphanelerinde kalıcı olarak yerini alacak.

Islets oyununa ücretsiz olarak sahip olmak için şu adımları izlemeniz gerekiyor;

2022 yılında Kyle Thompson tarafından geliştirilen Islets, platform türünde bir oyundur. Oyuncular, Islets'te adaları bir araya getirmeye çalışan cesur bir fare olan Iko'yu yönlendiriyorlar. Hem kara hem de hava mücadelelerine giren Iko, amacına ulaşmak için gemisiyle adalar arasında yolculuk yapıyor ve bu yolculukta karşısına çıkan düşmanlarla amansız bir mücadeleye giriyor.

Islets sistem gereksinimleri şu şekildedir;