Teknoloji dünyasının devlerinden Apple, son zamanlarda tanıttığı ilk karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro ile sektörü sarsıntıya uğrattı. AR/VR pazarını kökten değiştirecek nitelikteki bu cihaz, rakiplerine kıyasla 3 bin 499 dolarlık başlangıç fiyatı etiketi taşısa da teknik özellikleri ve yenilikçi yaklaşımıyla büyük bir ilgi topladı. Nitekim, Apple Vision Pro'nun hatırı sayılır satış rakamlarına ulaşacağı öngörülüyor.

Karşınızda Altın Kaplamalı Apple Vision Pro: Lüksün Zirvesi

Apple Vision Pro'nun yüksek fiyat etiketi, bazı kullanıcıları rahatsız etmiş olsa da şimdi her şey değişiyor. Dünyanın lüks tasarım alanında tanınmış bir markası olan Dubai merkezli Caviar, Apple Vision Pro'nun altın kaplamalı bir versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Teknolojik ürünleri benzersiz tasarımlarla donatarak göz kamaştırıcı eserler yaratan Caviar, geçmişte Apple Vision Pro temalı bir iPhone 15 ve Tesla Cybertruck'ı andıran Samsung Galaxy S24 Ultra üzerinde çalışmıştı. Şimdi ise sıra Apple Vision Pro'ya geldi.

Caviar'ın yetenekli tasarımcıları tarafından hayat bulan altın kaplama Apple Vision Pro, gerçek anlamda bir sanat eseri. 18 ayar altın kaplamasıyla gözleri kamaştıran cihaz, gelişmiş bir vizör eklentisiyle de donatıldı. Lüks tasarım şirketi, bu özel cihazdan yalnızca 24 adet üretecek. 2023'ün ilk aylarında piyasaya sürülmesi beklenen altın kaplama Apple Vision Pro'nun fiyatı merakla bekleniyor.

Altın kaplama Apple Vision Pro'nun fiyat etiketi, 40 bin dolar olarak açıklandı. Bu rakam, yaklaşık 1 milyon 285 bin Türk Lirası'na denk geliyor. Karma gerçeklik gözlüğünün, satışa sunulduğunda ne kadar ilgi göreceğini ve ne gibi tepkiler alacağını zaman gösterecek.

Peki siz bu özel ve lüks cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin!