Drone teknolojisinin öncüsü DJI, havacılık ve fotoğrafçılık tutkunlarına müjdeli bir haberle geliyor. Uzun süredir merakla beklenen yeni modeli Avata 2 ve eşlikçisi Goggles 3, tüm ihtişamıyla tanıtıldı. Bu yenilikçi ikilinin teknik özellikleri ve sunduğu imkanları yakından inceleme zamanı:

DJI Avata 2 ve Goggles 3: Havacılık ve Fotoğrafçılığın Buluştuğu Nokta

DJI'ın drone kültürü, fotoğrafçıları ve havacılık tutkunlarını ortak bir paydada buluşturuyor. Bu alanda gerçek bir devrim niteliğinde olan DJI Avata 2 ve Goggles 3, hem görsellik hem de teknik açıdan beklentileri fazlasıyla karşılayan ürünler.

11 Nisan'da merakla beklenen lansmanı gerçekleştirilen Avata 2, geniş sahneleri yakalamak için 155 derecelik geniş bir görüş alanı sunan 48 Megapiksel çözünürlüklü F/2,8 CMOS sensöre sahip bir drone mücevheri. Akıcı aksiyon çekimlerinde vazgeçilmez bir yardımcı olan model, 60 ila 120 FPS kare hızlarını desteklemekte. Bu sayede 2,7K ve 4K kalitede çarpıcı videolar kaydetmek mümkün oluyor.

Ağır çekim severler için 1080p kayıt imkanı sunan Avata 2, 240 FPS tazelemeye kadar izin vererek daha rahat düzenlemeler yapılmasına olanak tanıyor. DJI'ın sevilen RockSteady 3.0+, HorizonSteady ve HorizonBalancing stabilizasyon teknolojilerini de bünyesinde barındıran model, "sıfır sarsıntı" sloganını her ortamda hayata geçiriyor. Sadece 458 gram ağırlığında ve 180 x 216 x 82 mm ölçülerine sahip olan Avata 2, istediğiniz her yerde kolaylıkla kullanılabiliyor.

Goggles 3 ise drone uçuşlarını bambaşka bir boyuta taşıyor. Drone ile uçuş yaptığınız süre boyunca bir uçak simülasyonunda gibi hissettiren model, önünüzü ve çekim açılarınızı net bir şekilde görmenize olanak tanıyor. 100 Hz yenileme hızına sahip 1920 x 1080 çözünürlüklü ekran, görüntüyü kusursuz bir şekilde yansıtırken; DJI'ın OcuSync 4.0 teknolojisi, uçuş esnasında drone ile bağlantınızın kopmasına engel oluyor. 420 gram ağırlığında ve 2450 mAh bataryaya sahip olan Goggles 3, uzun süreli uçuşlar için ideal bir seçim.