Xiaomi'nin son teknoloji ürünlerini sergilediği 2024 Smarter Living etkinliğine damgasını vuran Redmi Buds 5A kablosuz kulaklıklar, uygun fiyatları ve üstün özellikleriyle piyasada yankı uyandırdı. Aktif gürültü engelleme (ANC) ve Google Fast Pair gibi sofistike özelliklerle donatılan Redmi Buds 5A; bütçe dostu bir pakette son teknoloji ses deneyimi sunuyor.

Redmi Buds 5A: Özellikler ve Fiyatlandırma

Güçlü ses performansı için 12 mm dinamik sürücüye sahip olan Redmi Buds 5A, rakipsiz netlik ve derin bas sağlar. Kulaklıklar, 25 dB'ye kadar etkileyici bir aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir ve kullanıcılara istenmeyen arka plan gürültülerinden arınmış, sürükleyici bir dinleme deneyimi sunar. Şeffaflık modu sayesinde kullanıcılar müziklerini dinlerken çevrelerindeki sesleri, sanki kulaklıklar takmıyormuş gibi algılayabilirler. Xiaomi, çevresel gürültü engelleme özelliğini de entegre ederek kristal netliğinde görüşme kalitesi sağlar.

Tasarıma gelince, Redmi Buds 5A, maksimum konfor için kulak içi bir yapıya ve yumuşak silikon kulak uçlarına sahiptir. IPX4 sertifikasıyla donatılan kulaklıklar, hafif su sıçramalarına ve terlemeye karşı dayanıklılık gösterirken, IP54 sertifikalı şarj kutusu, toz ve suya karşı direnç sağlar. Redmi Buds 5A; hızlı ve güvenilir bir bağlantı için Bluetooth 5.4 teknolojisini kullanır. Google Fast Pair özelliği sayesinde, şarj kutusunu açtığınız anda kulaklıklar sorunsuz bir şekilde cihazınıza bağlanır.

Kulaklıklar, oyun veya video içeriği gibi düşük gecikme gerektiren uygulamalar sırasında gecikmeyi en aza indiren bir düşük gecikme moduna sahiptir. 440 mAh kapasiteli şarj kutusu, toplamda 30 saate kadar kullanım süresi sunar. Her bir kulaklık, tek bir şarjla 5 saate kadar kullanılabilir, ancak gerçek pil ömrü kullanım modeline ve ses seviyesine bağlı olarak değişebilir.

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulan Redmi Buds 5A, 29 Nisan'da satışa çıkacak ve cazip bir 18 $ fiyat etiketi taşıyacak. Bütçe dostu fakat gelişmiş özellikler arayanlar için ideal bir seçenek olan Redmi Buds 5A, uygun fiyatlı TWS kulaklık pazarında dikkat çeken bir konumda yer alıyor.

Siz bu kulaklıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.