Baharın habercisi Mart ayı, geride kalmasına rağmen, Samsung'un kullanıcıları için güvenlik önceliği devam ediyor. Mart 2024 güvenlik güncellemesi, gecikmeli olarak da olsa, sırayla Galaxy cihazlarına yayınlanıyor. En son duyurulan gelişmeye göre, Samsung, giriş seviyesi iki modelini Mart ayı koruma paketinden faydalandırdı. Galaxy A04e ve Galaxy A13 5G, artık daha güçlü bir güvenlik duvarına sahip.

Samsung Mart Güncellemesi: Galaxy A04e ve Galaxy A13 5G Sahip Sahip Oldu

Mart ayının başlarında piyasaya sürülmeye başlayan güvenlik yamasının en son durağı, giriş seviyesi modeller oldu. Galaxy S23, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 ailesi, One UI 6.1 ile güncellenirken, Asya ve Avrupa'nın seçili bölgelerinde, Galaxy A04e ve Galaxy A13 5G, Mart 2024 güncellemesi ile buluşmaya başladı.

Galaxy A04e, A042FXXS6DXC4 yazılım sürüm numarasıyla güncellemeyi alıyor. Afganistan, Mısır, Fiji, Endonezya, Irak, İsrail, Kazakistan, Kenya, Lübnan, Fas, Yeni Zelanda, Türkiye ve daha pek çok Asya ülkesi, bu güncellemeyi indirme şansına sahip.

Galaxy A13 5G ise, A136BXXS6DXC3 yazılım sürümüyle yeni güncellemesine kavuşuyor. Çeşitli güvenlik açıklarını gideren Samsung Mart yaması, bu model için Avusturya, Mısır, Fransa, İtalya, Portekiz, Sırbistan, Çek Cumhuriyeti gibi Avrupa ve Asya ülkelerinde yayınlandı.

Resmi açıklamalara göre, Mart 2024 güvenlik güncellemesi, 44 güvenlik açığını ortadan kaldırıyor. Ancak, yeni özellikler sunmuyor. Cihazınızda güncellemeyi indirmek için Ayarlar uygulamasına giderek, Yazılım Güncellemeleri bölümüne ilerleyebilirsiniz. Ardından, İndir ve Yükle butonuna dokunarak, güvenlik duvarınızı güçlendirebilirsiniz.

Sizlerin Galaxy cihazları da Mart güvenlik güncellemesine kavuştu mu? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.