Turkcell, 3 dekadelik müthiş yolculuğunun şanlı yıldönümünü, müşterilerine unutulmaz bir hediye olan özel bir kampanya ile taçlandırıyor. Bu benzersiz kampanya, Turkcell ailesinin her bir üyesine exclusivo avantajlar sunarak telekomünikasyon deneyimlerini daha zengin ve dolu dolu hale getirmeyi hedefliyor.

Turkcell'in 30. Yılına Özel Kutlama Kampanyası

Günümüzün dijital çağında, iletişimin önemi tartışmasız. Turkcell, bu ihtiyacı en iyi şekilde karşılamak için 30. yıl kampanyası ile kullanıcılarına, paketlerindeki veri hacimlerini ve konuşma sürelerini ikiye katlayarak bağlantının sınırlarını zorluyor. Bu müstesna fırsat, iletişim olanaklarını genişletirken, kullanıcıların sevdikleriyle daha sık ve daha keyifli görüşmelerine imkan tanıyor.

Turkcell'in genç dinamiklerine özel olarak tasarlanan kampanya, sinema ve yemek gibi eğlence ve sosyal faaliyetlerde indirim ve avantajlar sunarak onların yaşam tarzlarına daha fazla değer katıyor. Bu kampanyalar, yıl boyunca sürecek ve Turkcell ailesinin her bir üyesinin keyifli anlar yaşamasını sağlayacak.

Turkcell 30. Yıl Kampanyasından Yararlanma Adımları

Bu müthiş kampanyanın nimetlerinden faydalanmak için Turkcell kullanıcısı olmak elzem. Mevcut tarifelerindeki SMS, konuşma süresi ve veri kullanım haklarını ikiye katlamak isteyen kullanıcılar, kampanyayı uyguladıktan sonra yeni haklarına kavuşacaklar. Örneğin, 250 SMS, 1000 dakika konuşma ve 14 GB internet kullanım hakkına sahip bir kullanıcı, kampanyanın aktif hale gelmesiyle bu değerleri 500 SMS, 2000 dakika konuşma ve 28 GB internet kullanım hakkına yükseltecek.

Turkcell 30. Yıl Kampanyasından Yararlanmak İçin:

  1. Turkcell uygulamasına veya web sitesine giriş yapın.
  2. "Kampanyalar" sekmesine gidin.
  3. "Turkcell 30. Yıl Kampanyası"nı bulun.
  4. "Kampanyaya Katıl" butonuna tıklayın.

Bu işlemin ardından Turkcell'den "Turkcell'den 30. Yıl Kampanyası! Kampanya kapsamında bir ay geçerli olacak şekilde yurt içi her yöne 250 SMS, 1000 DK, 14 GB hediyeleriniz hattınıza tanımlanmıştır. Tanımlanan tüm hediye paketlerinizi Turkcell uygulaması üzerinden görüntüleyebilirsiniz." şeklinde bir SMS alacaksınız.

Kampanya dahilinde elde edilen ek SMS, konuşma süresi ve veri hacimleri 1 ay süreyle geçerli olacak. Ancak Turkcell'in 30. yılı boyunca çeşitli avantajlı kampanyalar kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Siz de Turkcell'in 30. Yıl Kampanyası'ndan yararlanarak SMS, konuşma süresi ve veri kullanım haklarınızı ikiye katlayabilir, dijital dünyada daha özgür ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Kampanya ile ilgili deneyimlerinizi ve yeni haklarınızı yorumlar kısmında bizimle paylaşabilir, kampanyanın avantajlarından birlikte keyif alabiliriz.