Apple watchOS yeni sürümü ile bekleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. wachOS 7.6’nın yanı sıra şirket, iOS 14.7iPadOS 14.7tvOS 14.7‘nin de ikinci geliştirici betalarını yayınladı. En yeni sürümlere test programına kayıtlı kişiler erişecek.

Abone OL

 

Apple watchOS 7.6 tanıtımı için sayılı günler

Şirket, geliştiricilerin yeni iOS 14.7iPadOS 14.7, tvOS 14.7 ve watchOS 7.6 sürümlerini deneyebilecekleri mevcut işletim sistemleri nesli için ikinci beta turuna geçti.


Apple watchOS 7.6, tvOS 14.7, iPadOS 14.7 ve iOS 14.7 geliyor! İkinci beta sürümleri Apple Developer Center aracılığıyla veya beta yazılımını çalıştıran cihazlarda kablosuz güncellemeyle indirilebiliyor. Genel betalar, çoğunlukla geliştirici sürümlerinden birkaç gün sonra Apple Beta Yazılım Programı web sitesi aracılığıyla gelir.

Bununla birlikte, HomePod işletim sistemi de ikinci geliştirici beta güncellemesini aldı. Yeni sürümle HomePod’da iyileştirmeler olacağı tahmin ediliyor.

Apple, 7 Haziran’da WWDC 2021 çevrimiçi etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlikte Apple watchOS 7.6 ile birlikte işletim sistemlerinin yeni sürümlerini tanıtacak. Herhangi bir yeni özelliğin betalarda ortaya çıkması son derece düşük bir ihtimal. Bunun yerine daha çok uyumluluk, performans ve hata düzeltme sürümleri olarak hizmet verecek.

AppleInsider ve Apple’ın kendisi, bir konuda uyarıda bulunuyor. Veri kaybı veya başka sorun olasılığından kullanıcıların betaları birincil cihazlara yüklememelerini şiddetle tavsiye etti. Test kullanıcıları betaları ikincil veya gerekli olmayan cihazlara yüklemeli.