Sızdırılan ISO dosyası resmi olmadığı için indirip kurmanızı tavsiye etmiyoruz. Sorumluluğu üzerinize alarak indirmek istiyorsanız yazı sonunda indirme bağlantıları mevcut. Merak edenler için bu sürümü kurup ekran görüntüleri aldık.


Windows 11 ekran görüntüleri


Abone OL

Windows 11 logo
Windows 11 açılış ekranı
windows 11
Windows 11 Masaüstü Ekranı
Windows 11 başlat menüsü
Windows 11 başlat menüsü
Windows 11 başlat menüsü
Windows 11 Arama Kısmı
Windows 11 denetim masası
Windows 11 Denetim Masası
windows 11 ayarlar
Windows 11 Ayarlar Ekranı
Windows 11 ayarlar karanlık mod
Windows 11 Ayarlar Ekranı – Karanlık Mod
Windows 11 Kişiselleştirme
Windows 11 Kişiselleştirme
Windows Gezgini
Windows Gezgini
Windows 11 Sistem Bilgileri
Windows 11 Sistem Bilgileri

Windows 11’in stok arkaplanları

Tam boyutunu görmek istediğiniz görsele sağ tıklayarak veya basılı tutarak “Görseli yeni sekmede aç” seçeneğini görebilirsiniz.

Sizlerle paylaştığımız önceki ekran görüntüleri ile aynı görünüyorlar. Söz konusu ISO dosyasının gerçekliği ile ilgili resmi bir bilgi olmasa da oldukça gerçek göründüğünü hatırlatalım.

Windows 10X, çift ekranlı cihazlar için geliştirilen ve bu yıl iptal edilen bir Windows sürümüydü. Bu sürüm hiçbir zaman yayımlanmamıştı, ama ekran görüntülerine erişmiştik. 10X’in ekran görüntüleri, Windows 11 olduğu söylenen ISO dosyasındakilere son derece benziyor.

24 Haziran’da Microsoft, yeni jenerasyon Windows işletim sisteminin tanıtılacağını duyurmuştu. Duyurunun yapıldığından beri iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Söz konusu ekran görüntüleri, Windows 10’a yabancı göründüğü için kullanım alışkanlığımızı değiştirmek zorunda kalabiliriz.