Akıllı telefonlar bir süredir hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. İletişimden tutun bankacılık işlemlerine kadar neredeyse her iş için mobil cihazlarımızı kullanıyoruz. Bu nedenle kullanıcılar, telefonlarının sadece özellik anlamında değil, yazılım olarak da güncel olmasını istiyor.

Abone OL

Ne yazık ki Android kullanıcıları bu konuda biraz daha şanssız. Ancak iddiaya göre Xiaomi’nin kullanıcılara bir müjdesi var. Gelen sızıntılar hangi Xiaomi akıllı telefon modellerinin MIUI 13 güncellemesi alacağını ortaya çıkardı.

 

Hangi Xiaomi telefonlar MIUI 13 alacak ?

Güncelleme konusunda hali hazırda Android rakiplerinin bir adım ötesinde olan Xiaomi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kısa süre önce MIUI 12.5 sürümünü belirli modellere dağıtmaya başlayan şirket, şimdi de MIUI 13 için üzerinde çalışıyor. Digital Chat Station’ın haberine göre, işletim sisteminin son sürümü şu an test aşamasında.


Ancak akıllardaki asıl soru ise güncellemenin hangi telefonlarda indirilebilir olacağı. DCS, bu konuda da müjdeyi verdi! Şirkete yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre, MIUI 13 son iki yılda piyasaya sürülen tüm Xiaomi telefonlara gelecek. İster amiral gemisi olsun, ister orta sınıf fark etmeksizin tüm telefonlar güncelleme alacak. İki yıldan daha eski modellerin ne olacağı ise şimdilik gizemini koruyor.

 

Mi Mix 4 bir ilk olacak

Bu haftanın başında ortaya çıkan bir başka sızıntı ise yaklaşan Mi MIX 4 modeliyle ilgiliydi. Bir süredir sessiz olan serinin merakla beklenen telefonu olan Mi Mix 4, şirketin MIUI 13 ile piyasaya sürdüğü ilk model olacak. Telefon kısa süre içerisinde çıkacak ve teknik özellikleriyle göz dolduracak.

Peki siz bu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce merakla beklenen işletim sistemi, kullanıcıları memnun etmeyi başaracak mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.