Apple’ın yeni ürünlerini Eylül ayında gerçekleştireceği etkinliğinde tanıtması bekleniyor. Tanıtılacak yeni cihazlar arasında iPhone 13 serisi, AirPods 3 ve M1X MacBook Pro olacağı iddia ediliyor. Bir Çin e-ticaret uygulamasının iPhone 13 ve AirPods 3’ün ne zaman çıkacağını sızdırdığı belirtiliyor.

Abone OL

iPhone 13 serisi ve Airpods 3’ün 7 Eylül’de duyurulması bekleniyor !

Bir Çin e-ticaret uygulamasına ait olan ekran görüntüsü, dört iPhone 13 modelinin de Eylül ayında piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. Ekran görüntüsündeki zaman çizelgesi cihazların 7 Eylül‘de tanıtılacağını ve 10 Eylül‘de ön siparişe açılacağını işaret ediyor. Apple’ın 5G iPhone 13 serisinin yanı sıra yeni AirPods 3 cihazını da tanıtması bekleniyor. Fakat AirPods 3 piyasaya biraz daha geç sürülebilir.

  • iPhone 13 duyuru tarihi – 7 Eylül
  • iPhone 13 çıkış tarihi – 17 Eylül
  • AirPods 3 duyuru tarihi – 7 Eylül
  • AirPods 3 çıkış tarihi – 30 Eylül

E-ticaret uygulamasının sunduğu zaman çizelgesi, iPhone 13 ve iPhone 13 Pro‘yu Eylül ayının üçüncü haftasında piyasaya süreceğini söyleyen, Wedbush analisti Daniel Ives’in tahminleri ile örtüşüyor. Apple, bir sonraki sanal etkinliğinin tarihini onaylayana kadar, iddia edilen çıkış tarihlerinin büyük bir kesim tarafından kabul göreceği belirtiliyor.

Eğer Apple, etkinliği 7 Eylül’de gerçekleştirecekse basın davetlerini bu ayın sonlarında göndermeye başlayacaktır. Bu gerçekleşmezse Apple’ın, etkinliği 14 Eylül‘e erteleyeceği ve iPhone 13 serisi için çıkış tarihi olarak da 24 Eylül‘ü seçeceği belirtiliyor.