Netflix TUDUM etkinliğinde, Stranger Things 4. sezon kendine yer bulmayı başardı. Şirketin yeni içeriklerini duyurduğu gösteri de, birçok yapım dikkat çekiyor. Netflix’in en önemli markalarından biri olan dizi, yeni sezonu öncesi hayranlarını geri sayıma geçirdi.

Abone OL

Merakla beklenen Stranger Things 4. sezon öncesi etkinlik kapsamında yeni bir fragman paylaşıldı. Heyecanın arttığı videoda, özellikle korkutucu havanın devam etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Stranger Things 4. sezondan gerilim dolu fragman

Hawkinsli gençlerin macerası sürerken, sıradaki duraklarına ait yeni detaylar da fragman ile ortaya çıktı. Korku temasının arttığı dizide, Creel Evi ilk kez gösterildi. Tahminlere göre 1960‘lı yıllarda yaşayan bir aileyi konu alacak bölümlerde, perili malikane konseptini görebiliriz.

Platformun en önemli yapımlarından biri olan Stranger Things, hayranlarını heyecana sürüklemeyi başardı. Özellikle 2019 yılında 3. sezonu yayınlanan ve araya COVID-19 salgınının girmesiyle kendini özleten yapım, artık bizleri karşılamaya hazır. Çekimlerin tamamlandığı dizinin 4. sezonun çıkış tarihi ile alakalı bir bilgi ise ne yazık ki paylaşılmadı. Netflix, fragman içerisinde sadece 2022 ibaresini kullanmayı tercih etti.

Stranger Things 4. sezonda bizleri neler bekliyor ?

Maceranın kaldığı yerden devam edeceği yeni sezonda, farklı mekanlara da giriş yapmaya başlayacağız. Üçüncü sezonda yaşanan gelişmelerin ardından kasabayı terk eden Byers ailesi, Eleven‘ı da yanlarına alır. Bununla birlikte arkadaşların arasındaki mesafe artar. Ancak özel gün için bir araya gelen grup, maceralara atılmaya devam edecektir. Öte yandan Rus bilim insanlarının hikayesi de devam edecek. Başarılı isimler ile birlikte baş aşağı dünyayı ilk kez görme fırsatına sahip olacağız.


Merakla beklenen 4. sezonda başrollerde, Millie Bobby Brown, Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo ve Finn Wolfhard yer alıyor. Ayrıca dizinin yönetmenlik koltuğunda ise Duffer kardeşler oturuyor. Bakalım Stranger Things 4. sezon, övgü alan kalitesini sürdürebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Sizlerin yeni sezondan beklentiler neler? Sizce yapım kaldığı yerden devam edecek mi? Dizi ile alakalı görüş, teori ve tahminlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.