Türkiye’nin en büyük kripto para vurgunu olan Thodex”in etkileri tüm hızıyla sürüyor. Binlerce kişinin mağdur olduğu olayda şirketin kurucusu Fatih Faruk Özer ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sabah Gazetesi‘nin haberine göre, Thodex soruşturmasının kilit isimlerinden biri Arnavutluk‘ta yakalandı.

Abone OL

Kripto para borsası Thodex hakkında yürütülen soruşturma kapsamında kırmızı bültenle aranan şahıs, Fatih Faruk Özer‘e yardım etme gerekçesiyle tutuklandı. Davanın seyri açısından oldukça kritik olan bu tutuklama firari CEO hakkında yeni bilgilerin ortaya çıkmasına neden olabilir. İşte detaylar…

Polis, Thodex firarisine bir adım daha yaklaştı !

Arnavutluk polisinden alınan bilgiye göre, bu sabah bir kişi kırmızı bültenle aranan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer‘e yardım ve yataklık ettiği gerekçesi ile tutuklandı. Henüz hakkında çok fazla bilgi olmayan firari sanığın Arnavutluk vatandaşı olduğu ve adının E.H. olduğu öğrenildi.


Konuyla ilgili açıklama yapan polis, E.H.’nin polis soruşturmasında konuşmadığını ve yöneltilen suçlamaları kabul etmediğini açıkladı. Fatih Özer’i tanımadığını söyleyen E.H., firari Özer‘e yardım ettiği yönündeki suçlamaların doğru olmadığını savundu. Ancak polisin elinde aksini gösteren çok sayıda kanıt bulunuyor.

Neyse ki E.H. son dönemlerde yakalanan tek şüpheli değil. İddialara göre Özer‘in kız arkadaşı olan bir isim daha kısa süre önce Türkiye’de tutuklandı. Şirketin reklamlarında da oynayan ünlü ismin firari CEO ile iletişim halinde olduğu ve pek çok defa telefonla görüştüğü ortaya çıkmıştı. İki tutuklamanın birbirleriyle bağlantılı olup olmadığı ise şimdilik merak konusu.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yapılan tutuklamalar, Thodex firarisi Fatih Faruk Özer‘in yakalanmasına yardımcı olur mu? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.