Volkswagen’in klasikleşmiş otomobili Volkswagen Polo, makyajlanarak 2021 modele daha yeni bir görünüm kazandırdı. Bu makyajlanmayla birlikte aracın teknik özelliklerinde pek farklar olmasa da tasarımsal detaylarda kayda değer farklılıklar görüyoruz. Bu farklılıklarla birlikte merak ettiğimiz şeylerden biri de fiyatlar oluyor. Makyajlanan Volkswagen Polo fiyatları yurt dışında açıklandı ve yenilikler tanıtıldı.

Abone OL

Yeni Volkswagen Polo fiyatları !

Uyarımızı yineleyelim; 2022 model adı altında bir yenileme yapılmadı. Gelen değişiklikler sadece araçlarda birkaç komponenti ve tasarım tercihini değiştiriyor. Bu yüzden mevcut Polo fiyatları ile yeni Polo fiyatları arasında büyük farklılıklar beklemiyoruz. Araç şu an için yalnızca İngiltere’de satışa açıldı, ilerleyen zamanlarda bu liste genişleyecek olsa da fiyat bilgisini yalnızca sterlin karşılığında alabiliyoruz.


Volkswagen Polo fiyatları

Aracın şu an İngiltere’de sipariş fiyatı 17.885 sterlin olarak belirlenmiş durumda. Bu başlangıç paketinin yerine daha dolu bir içerik görmek istiyorsanız yükseltmelerle birlikte cebinizden en az 20.785 sterlin çıkmış olacak. Bu fiyatlar, konfor odaklı olan R-Line için geçerli. Döviz cinsinden araç fiyatlarının Türkiye fiyatlarının tahmin edilmesi biraz zor. Zira sürekli değişen döviz kuru, bayilerin payı ve en önemlisi vergiler fiyatı en çok etkileyen üç unsur.

Ülkemizde şu an satılan 1.0L motor hacmine sahip MPI motorlu Polo’nun tavsiye edilen başlangıç fiyatı 216.200 TL. Ancak bu seçeneğin motor hacmi 1.0L olduğu için ülkemizde çıkarılabilen en düşük araç vergilerinden biri çıkarılabiliyor. Yani daha yüksek motor hacmine sahip Polo almaya kalktığınızda aracın vergisi daha fazla olacaktır.