İnstagram Aero Apk İndir , Aero İnsta  AeroSoft Studio şirketi tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüş bir  instagram kopyasıdır Aero İnsta. Normal İnstagramdan daha fazla özelliğe sahiptir. Ayrıca İnstagram Aero , İnstagram plus adıyla da bilinmektedir. Üçüncü parti bir İnstagram kopyası olan Aero İnstagram tamamen ücretsizdir.  Aero İnsta , güvenilir yapısı ile kullanıcılarının gönlünü kaptı. Dünyanın dört bir yanında binlerce kişi tarafından kullanılan bu uygulama sayesinde kullanıcılar hikayelerini gizleyebilecek, görüldü yazsını kaldırabilecek , profil resimlerini büyültebilecek ve daha bir çok özelliği kullanabilecek. Beş tane dil desteğine sahip olan İnstagram Aero Apk yurt dışında da ilgi ile kullanılıyor.

Kullanıcı verilerinin çalınmasına ve sızdırılmasına da engel olan Aero İnsta Apk, kullanıcılara sunduğu muhteşem özellikler ile sevilerek kullanılıyor. Özellikleri açısından da kullanıcılarını tatmin eden Aero İnsta, kullanıcılara gönderileri anında indirme fırsatı da veriyor. Bir çok kişinin normal İnstagram'da olmadığı için yakındığı "Yorum Kopyalama" özelliği de Aero İnsta Apk uygulamasında var. Gizliliğe de önem veren İnstagram Aero , uygulamayı şifrelemenize de olanak sunuyor. 

Uygulamayı indirdiğinizde "Ayarlar" kısmında ki "Aero Ayarları" bölümünü kurcalamanızı tavsiye ederiz çünkü bir çok özellik devre dışı olarak geliyor.

İnstagram Aero Apk İndir - Aero İnsta İndir - İnstagram Aero Son Sürüm 2022

İnstagram Aero Apk Nedir ?

 Yukarıdaki paragrafta da kabaca bahsettiğimiz üzere İnstagram Aero Apk Aero İnsta, normal İnstagram gibi çalışan ama içerinde çok daha fazla özellik bulunduran üçüncü taraf bir Instagram kopyasıdır. Android telefon kullanan Instagram kullanıcıları, Instagram’ın getirdiği güncelleme ve yamalardan şikâyetçidir. Bu durum da Android kullanıcılarını yeni modlu bir Instagram arayışına sürüklemiştir. Bu arayış  Aero İnsta'nın ortaya çıkmasına sebep olmuştur.


 Aero İnsta aracılığıyla orijinalinde kalitesiz paylaşılan hikâyeleri oldukça kaliteli bir şekilde paylaşmanız mümkündür. Instagram Aero hemen hemen her türlü soruna bir çözüm bulunmaktadır. 

İnstagram Aero Apk Güvenilir mi ?

Aero İnsta, Resmi bir İnstagram uygulaması değildir.Instagram Plus, Insta Aero, OG İnstagram ve GB İnstagram gibi uygulamalar “Üçüncü Taraf Uygulamalarıdır.” Ayrıca yazımızın hemen başında da belirttiğimiz gibi üçüncü taraf kişilerce hazırlanıp geliştirilen bir uygulamadır. Sorumluluk “Kullanıcıya Aittir“

İnstagram Aero Apk Hazar uygulamasının İnstagram ile ilişkisi yoktur, üçüncü parti kişilerce geliştirilmiş moddur. Resmi olmayan İnstagram uygulamaları güvenlik zafiyetine neden olabilir. İndirirken ve kullanırken sorumluluk kullanıcıya aittir, Bilgisayar Time ve editörleri sorumluluk kabul etmez. Ayrıca İnstagram modlarını kullanmaya başlamadan önce verilerinizi yedeklemeniz tavsiye edilir. Uygulamanın gizlik politikasını okumanızı tavsiye ederiz. Uygulamanın yaşatabileceği sorunlardan bilgisayartime.com sorumlu değildir.

İnstagram Aero Özellikleri


  • Video, resim, hikaye ve canlı akışları indirebilirsiniz.
  • Hikayelere baktığınız karşı taraf bilmiyor.(Ayarlardan özelliği aktif edin)
  • Mesajları okusanız bile karşı tarafa okundu olarak bildirilmez.(Ayarlardan özelliği aktif edin)
  • Mesaj yazarken “yazıyor..” bildirimini gizleyebilirsiniz.(Ayarlardan özelliği aktif edin)
  • Ayrıca profil resimlerini tam boyutta görün
  • Birinin profiline girince sizi takip edip etmediğini görebilirsiniz. (sizi takip ediyor)
  • Yorumları veya arkadaşların profil açıklamalarını kopyalayabilirsiniz. (kopyalamak için metnin üzerine uzunca tıklayın)
  • İstediğiniz bağlantıya tıklayıp tarayıcınızda açabilirsiniz.
  • Videolar veya fotoğraflar için doğrudan URL’yi paylaşabilirsiniz. URL, yalnızca İnstagram sayfası olmayan fotoğraf veya videoyu içerecektir.
  • İstediğiniz herhangi bir yorumu dilinize çevirebilirsiniz.
  • Aynı anda hem orijinal İnstagram’ı hem de İnstagram apk'yı kullanabilirsiniz.
  • Dilediğiniz temayı indirip kullanabilir veya kendi temanızı yapabilirsiniz. Aşağıdaki adımları takip ediniz.
  • En sevdiğiniz video oynatıcıda, İnstagram videoları oynatabilirsiniz.
  • Fotoğrafları büyütüp yakınlaştırabilirsiniz. 
instagram aero apk indir , aeroinsta indir linkleri aşağıda yer almaktadır. ↓
instagram aero apk indir


instagram aero apk indir

aeroinsta indir




BİLGİ : Uygulamayı indirmek için normal İnstagram uygulamasını silmenize gerek yoktur. 
Uygulamayı yükleyip giriş yaptıktan sonra uygulamayı kapatıp açınız.
Uygulamanın farklı renk seçenekleri vardır istediğinizi seçebilirsiniz.