Bilgisayar oyunları dünyasının dijital aktörü, Epic Games Store, oyun tutkunlarına haftalık hediyeleriyle cömertliğini sürdürüyor. Son birkaç yıldır, platform, ek ücretler olmaksızın oyuncuların kütüphanelerini zenginleştirmeye devam ediyor. Bu hafta da Epic Games Store, ücretsiz oyun armağanlarıyla kullanıcılarının beğenisini kazanmayı hedefliyor. İşte 4 Nisan itibarıyla platformda yedi gün boyunca ücretsiz olarak edinilebilecek oyunlar:

Epic Games Store 4 Nisan – 11 Nisan Bedava oyunları

Geçtiğimiz hafta bol ödüllü oyun Islets'i oyuncuların hizmetine sunan Epic Games Store, bu hafta hem aksiyon hem de macera sevenleri memnun edecek iki oyunu ücretsizleştiriyor. İlk oyun, ünlü hırsızlık temalı yapım Thief, diğeri ise uzay maceralarının vazgeçilmezi The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition.

Normal şartlarda Steam platformunda 2 bin TL üzerinde bir fiyata satılan Thief ve The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, Epic Games Store aracılığıyla 11 Nisan saat 18.00'e kadar oyunseverlerin erişimine açık olacak. Bu oyunları kütüphanenize ekleyerek sonsuz bir oyun deneyiminin kapılarını aralayabilirsiniz.

İsmiyle müsemma Thief, oyuncuları heyecan dolu bir hırsızlık macerasına davet ediyor. The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition ise galaksiler arası yolculukların büyüsünü yaşatmak üzere tasarlanmış bir uzay macera oyunu. Bu oyun, 25 Aralık 2023'te de ücretsiz olarak dağıtılmış ve oyuncular tarafından büyük ilgi görmüştü.