Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin yaralarını sarmaya katkıda bulunmak ve soğuk kış gününde evsiz kalan depremzedelere yardım etmek isteyenler, yardım için doğru adresi arıyor. İşte bu yazıda sizlere deprem bölgelerindeki insanlara nasıl yardım yapabileceğinizi adım adım göstereceğiz.


Türkiye, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7.7'lik deprem ile sarsıldı. Enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalar dondurucu soğuğa rağmen olağanüstü çabayla sürüyor. Depremzedelerin konaklaması için çalışmalar devam ederken tüm Türkiye teyakkuza geçti. Maddi ve manevi destek için tek yürek oldu. Resmi makamlar tarafından yapılan açıklamalara göre depremzedeler için yardımlar şu şekilde yapılabilir.

SMS Yolu İle Bağış

SMS Yardımda bulunmak isteyen kişiler "DEPREM" yazarak 1866'ya 20 TL karşılığında SMS gönderebilirler.(AFAD)

Banka Transferi İle Bağış

AFAD, Ahbap ve Kızılay'a banka transferi ile bağış yapabilirsiniz.

AFAD

Buraya Tıklayarak AFAD'ın banka hesap numaralarına ulaşabilirsiniz.

AHBAP

Buraya Tıklayarak Ahbap'ın banka hesap numaralarına ulaşabilirsiniz.

Trendyol ve Hepsiburada Üzerinden Bağış

Trendyol ve Hepsiburada üzerinden ahbap yardım kartı alarak depremzedelere bağışta bulunabilirsiniz. 

 Trendyol yardım sayfası için buraya tıklayın.
 Hepsiburada yardım sayfası için buraya tıklayın.

Papara Üzerinden Bağış



Papara hesabınız üzerinden istediğiniz kuruluşa başış yapabilirsiniz. Bağış yapmak için : Ödemeler>Bağış> İstedğiniz kuruluşu seçin ve bağış miktarını girin ardından onay butonuna tıklayın.

YouTube Üzerinden Bağış



YouTube'da bulunan dernek videolar üzerinden bağışta buluna bilirsiniz. Bu videolardaki "TURKIYE EARTHQUAKE RELIEF FUND" bölümü üzerinden bağışta bulunabiliriniz

Hepsiburada Üzerinden Erzak Yardımı



Hepsiburada aracılığıyla oluşturulan bu sayfada belirli ürünler bulunmaktadır. Bu sayfadan seçip sepete eklediğiniz ürünler diretk olarak yardım bölgelerinde götürülür.
Sayfaya ukaşmak için buraya tıklayın